Nabeschouwing Hellas Verona - Roma (3-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het zondag 19 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Roma (3-2)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Roma is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door L. Pellegrini, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Barak, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette G. Caprari zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hellas Verona de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten was het I. Ilic die de bal in eigen doel werkte, waardoor Roma op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Hellas Verona dat in de 63e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Faraoni de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fabio Maresca en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Hellas Verona.

LIVE Hellas Verona - Roma 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Veretout Roma
30' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
36' Doelpunt Roma Doelpunt L. Pellegrini met assist van R. Karsdorp Roma 0-1
46' Wissel Hellas Verona Wissel G. Magnani voor F. Ceccherini Hellas Verona
49' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Barak Hellas Verona 1-1
51' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Barak Hellas Verona
54' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Caprari met assist van I. Ilic Hellas Verona 2-1
58' Eigen doelpunt Roma Eigen doelpunt I. Ilic Roma 2-2
63' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt D. Faraoni met assist van G. Simeone Hellas Verona 3-2
64' Wissel Hellas Verona Wissel N. Kalinic voor G. Simeone Hellas Verona
64' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor D. Bessa Hellas Verona
65' Wissel Roma Wissel H. Mkhitaryan voor E. Shomurodov Roma
66' Wissel Roma Wissel C. Perez voor J. Veretout Roma
66' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor N. Zaniolo Roma
71' Gele kaart Roma Gele kaart voor B. Cristante Roma
77' Wissel Roma Wissel C. Smalling voor R. Karsdorp Roma
77' Wissel Roma Wissel B. Mayoral voor R. Calafiori Roma
78' Wissel Hellas Verona Wissel M. Hongla voor G. Caprari Hellas Verona
82' Wissel Hellas Verona Wissel N. Casale voor D. Lazovic Hellas Verona
83' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Hongla Hellas Verona
86' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor N. Casale Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Roma
Opstellingen Hellas Verona - Roma
De opstellingen van Hellas Verona en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Hellas Verona - Roma

Hellas Verona en Roma treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Roma in de Serie A vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 8 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hellas Verona. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 1
Winst Roma 8
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 19e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 2e plaats.