Nabeschouwing Hellas Verona - Torino (0-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het zaterdag 14 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Torino (0-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Torino is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een 0-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Brekalo, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hellas Verona dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Torino.

LIVE Hellas Verona - Torino 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Torino Doelpunt J. Brekalo met assist van M. Vojvoda Torino 0-1
29' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
29' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor N. Casale Hellas Verona
43' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Caprari Hellas Verona
43' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Izzo Torino
46' Wissel Hellas Verona Wissel B. Sutalo voor K. Gunter Hellas Verona
55' Wissel Torino Wissel C. Ansaldi voor M. Vojvoda Torino
55' Wissel Torino Wissel T. Pobega voor S. Ricci Torino
60' Wissel Torino Wissel K. Djidji voor A. Izzo Torino
68' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor I. Tudor Hellas Verona
73' Wissel Hellas Verona Wissel M. Cancellieri voor F. Depaoli Hellas Verona
73' Wissel Hellas Verona Wissel M. Hongla voor F. Ceccherini Hellas Verona
73' Wissel Hellas Verona Wissel G. Frabotta voor D. Lazovic Hellas Verona
76' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor A. Belotti Torino
80' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Praet Torino
86' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor A. Tameze Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Torino
Opstellingen Hellas Verona - Torino
De opstellingen van Hellas Verona en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Hellas Verona - Torino

Hellas Verona en Torino treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giacomo Camplone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Torino in de Serie A vond plaats op 19 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 3 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hellas Verona. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 2
Winst Torino 3
Gelijkspel 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 9e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 10e plaats.