Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (2-2) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Inter Milan het zaterdag 25 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (2-2)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Inter Milan en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Inter kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Martinez. Atalanta kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Malinovsky, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette R. Toloi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Dzeko de 2-2 maakte voor Inter. Inter kreeg een penalty toegewezen in de 86e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond F. Dimarco die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Inter Milan - Atalanta 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Malinovsky Atalanta
5' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van N. Barella Inter 1-0
12' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Bastoni Inter
19' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. L. Palomino Atalanta
21' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor D. Zapata Atalanta
30' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Malinovsky Atalanta 1-1
38' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Toloi Atalanta 1-2
43' Gele kaart Inter Gele kaart voor H. Calhanoglu Inter
57' Wissel Inter Wissel D. Dumfries voor M. Darmian Inter
57' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor H. Calhanoglu Inter
57' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor A. Bastoni Inter
62' Wissel Atalanta Wissel J. Ilicic voor R. Malinovsky Atalanta
62' Wissel Atalanta Wissel R. Piccoli voor D. Zapata Atalanta
63' Wissel Atalanta Wissel B. Djimsiti voor M. Pessina Atalanta
64' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor D. Zappacosta Atalanta
70' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
70' Wissel Atalanta Wissel J. Maehle voor J. L. Palomino Atalanta
71' Doelpunt Inter Doelpunt E. Dzeko Inter 2-2
77' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor D. Zappacosta Atalanta
81' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
86' Penalty gemist Inter Penalty gemist F. Dimarco Inter
88' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Piccoli Afgekeurd doelpunt R. Piccoli Atalanta
89' Wissel Inter Wissel M. Satriano voor N. Barella Inter
90' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Atalanta
Opstellingen Inter Milan - Atalanta
De opstellingen van Inter Milan en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Inter Milan - Atalanta

Inter Milan en Atalanta treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Atalanta in de Serie A vond plaats op 8 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 12
Winst Atalanta 6
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 5e plaats.