Nabeschouwing Inter Milan - Fiorentina (1-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Inter Milan het zaterdag 19 maart 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Fiorentina (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Inter Milan en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door L. Torreira, waarmee Fiorentina met 0-1 de leiding nam. Inter kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Dumfries, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Inter Milan - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenkovic Fiorentina
50' Doelpunt Fiorentina Doelpunt L. Torreira met assist van N. Gonzalez Fiorentina 0-1
55' Doelpunt Inter Doelpunt D. Dumfries met assist van I. Perisic Inter 1-1
56' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Saponara Fiorentina
72' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
73' Wissel Fiorentina Wissel J. Ikone voor R. Saponara Fiorentina
74' Wissel Inter Wissel J. Correa voor E. Dzeko Inter
74' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
80' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor A. Bastoni Inter
80' Wissel Inter Wissel R. Gosens voor I. Perisic Inter
90' Wissel Inter Wissel F. Caicedo voor A. Vidal Inter
90' Wissel Fiorentina Wissel A. Cabral voor K. Piatek Fiorentina
91' Wissel Fiorentina Wissel J. Callejon voor N. Gonzalez Fiorentina
91' Wissel Fiorentina Wissel L. Martinez Quarta voor N. Milenkovic Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Fiorentina
Opstellingen Inter Milan - Fiorentina
De opstellingen van Inter Milan en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Fiorentina

Inter Milan en Fiorentina treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 21 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 19
Winst Fiorentina 7
Gelijkspel 7
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 8e plaats.