Nabeschouwing Inter Milan - Sassuolo (0-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Inter Milan het zondag 20 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Sassuolo (0-2)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door G. Raspadori, waarmee Sassuolo met 0-1 de leiding nam. Sassuolo vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Scamacca op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Sassuolo.

LIVE Inter Milan - Sassuolo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Raspadori met assist van D. Berardi Sassuolo 0-1
26' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Scamacca met assist van H. J. Traore Sassuolo 0-2
46' Wissel Inter Wissel D. Dumfries voor M. Darmian Inter
46' Wissel Inter Wissel E. Dzeko voor R. Gagliardini Inter
46' Wissel Sassuolo Wissel R. Tressoldi voor K. Ayhan Sassuolo
49' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Raspadori Sassuolo
59' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Muldur Sassuolo
70' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor G. Scamacca Sassuolo
70' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor D. Frattesi Sassuolo
78' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor H. Calhanoglu Inter
78' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor I. Perisic Inter
78' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor H. J. Traore Sassuolo
86' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
89' Wissel Sassuolo Wissel F. Peluso voor D. Berardi Sassuolo
94' VAR: Afgekeurd doelpunt S. de Vrij Afgekeurd doelpunt vanwege hands S. de Vrij Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Sassuolo
Opstellingen Inter Milan - Sassuolo
De opstellingen van Inter Milan en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Sassuolo

Inter Milan en Sassuolo treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 8
Winst Sassuolo 7
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 2e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 12e plaats.