Nabeschouwing Juventus - Sassuolo (1-2) || Serie A 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Juventus het woensdag 27 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Sassuolo (1-2)

Het Serie A duel tussen Juventus en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door D. Frattesi, waarmee Sassuolo met 0-1 de leiding nam. Juventus kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. McKennie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette M. Lopez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sassuolo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Luca Sacchi, waardoor Sassuolo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus - Sassuolo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor M. De Sciglio Juventus
30' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Defrel Sassuolo
44' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Frattesi met assist van G. Defrel Sassuolo 0-1
46' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor A. Rabiot Juventus
58' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
61' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogerio Sassuolo
62' Wissel Sassuolo Wissel G. Scamacca voor G. Raspadori Sassuolo
63' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
63' Wissel Juventus Wissel Kaio Jorge voor A. Morata Juventus
71' Wissel Sassuolo Wissel J. Toljan voor D. Frattesi Sassuolo
71' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor G. Defrel Sassuolo
72' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor H. J. Traore Sassuolo
76' Doelpunt Juventus Doelpunt W. McKennie met assist van P. Dybala Juventus 1-1
80' Wissel Juventus Wissel D. Kulusevski voor Danilo Juventus
80' Wissel Juventus Wissel Arthur voor M. Locatelli Juventus
86' Wissel Sassuolo Wissel V. Chiriches voor H. J. Traore Sassuolo
86' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Muldur Sassuolo
87' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor M. Muldur Sassuolo
95' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Lopez met assist van D. Berardi Sassuolo 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Sassuolo
Opstellingen Juventus - Sassuolo
De opstellingen van Juventus en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Sassuolo

Juventus en Sassuolo treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 12
Winst Sassuolo 1
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 6e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 13e plaats.