Nabeschouwing Lazio - Udinese (4-4) || Serie A 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Lazio het donderdag 2 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Udinese (4-4)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Lazio en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Beto, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Beto op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Lazio de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Immobile.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Udinese vergroot nadat N. Molina de 1-3 wist te scoren. In de 51e minuut kwam Lazio weer dichterbij, nadat Pedro de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 56e minuut was het S. Milinkovic-Savic die Lazio weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Na 57 minuten moest Lazio speler Patric het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Lazio de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Na 69 minuten moest ook N. Molina van Udinese het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg. Ook daarna bleef er maar gescoord worden, want na 79 minuten viel alweer de 4-3. Dit keer was het F. Acerbi die scoorde namens Lazio.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Piccinini en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Lazio - Udinese 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Udinese Doelpunt Beto met assist van M. Jajalo Udinese 0-1
29' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Becao Udinese
32' Doelpunt Udinese Doelpunt Beto met assist van I. Success Udinese 0-2
34' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile Lazio 1-2
37' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
40' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
44' Doelpunt Udinese Doelpunt N. Molina met assist van G. Deulofeu Udinese 1-3
51' Doelpunt Lazio Doelpunt Pedro Lazio 2-3
53' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Molina Udinese
56' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Milinkovic-Savic Lazio 3-3
57' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor Patric Lazio
59' Wissel Lazio Wissel S. Radu voor F. Anderson Lazio
63' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor I. Success Udinese
63' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor M. Jajalo Udinese
64' Wissel Lazio Wissel T. Basic voor L. Alberto Lazio
69' Tweede gele kaart Udinese Tweede gele kaart voor N. Molina Udinese
75' Wissel Udinese Wissel B. Nuytinck voor R. Becao Udinese
75' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor G. Deulofeu Udinese
78' Wissel Lazio Wissel M. Zaccagni voor D. Cataldi Lazio
79' Doelpunt Lazio Doelpunt F. Acerbi met assist van T. Basic Lazio 4-3
87' Wissel Udinese Wissel F. Forestieri voor Samir Udinese
98' Gele kaart Udinese Gele kaart voor D. Udogie Udinese
99' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Soppy Udinese
99' Doelpunt Udinese Doelpunt T. Arslan met assist van F. Forestieri Udinese 4-4
100' Rode kaart Udinese Rode kaart voor Walace Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Udinese
Opstellingen Lazio - Udinese
De opstellingen van Lazio en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Udinese

Lazio en Udinese treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Udinese in de Serie A vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 16
Winst Udinese 8
Gelijkspel 7
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 9e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.