Nabeschouwing Milan - Bologna (0-0) || Serie A 2021/2022

Maandag 4 april 2022 - 20:45 uur



In de Serie A 2021/2022 neemt Milan het maandag 4 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Bologna (0-0)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Milan en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Milan en Bologna gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Milan, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Livio Marinelli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Bologna
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
33
8
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
132
89
Gevaarlijke aanvallen
96
41
Passes
413
373
Overtredingen
9
7
Buitenspel
4
1
Corners
9
2
Wissels
4
5
LIVE Milan - Bologna 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Dijks Bologna
46' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor J. Messias Milan
60' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor M. Barrow Bologna
70' Wissel Milan Wissel Z. Ibrahimovic voor O. Giroud Milan
70' Wissel Milan Wissel F. Kessie voor I. Bennacer Milan
71' Wissel Bologna Wissel D. Kasius voor A. Hickey Bologna
71' Wissel Bologna Wissel R. Soriano voor M. Svanberg Bologna
75' Wissel Milan Wissel A. Florenzi voor D. Calabria Milan
82' Wissel Bologna Wissel K. Bonifazi voor G. Medel Bologna
82' Wissel Bologna Wissel I. Mbaye voor M. Dijks Bologna
98' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Orsolini Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Bologna
Opstellingen Milan - Bologna
De opstellingen van Milan en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bologna zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Bologna

Milan en Bologna treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Bologna in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Milan 18
Winst Bologna 2
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 2e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Milan - Bologna Opstelling Milan Opstelling Bologna Live Milan - Bologna Live Milan - Bologna kijken Milan - Bologna kijken Live Milan - Bologna stream Milan - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Milan - Bologna Uitslag Milan - Bologna Statistieken Milan - Bologna Serie A 2021/2022 Milan - Bologna wedden Milan - Bologna gokken Milan - Bologna Unibet