Nabeschouwing Milan - Spezia (1-2) || Serie A 2021/2022

Maandag 17 januari 2022 - 18:30 uur



In de Serie A 2021/2022 neemt Milan het maandag 17 januari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Spezia (1-2)

Het Serie A duel tussen Milan en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Marco Serra geëindigd in een 1-2 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 45e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg T. Hernández van Milan via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het Rafael Leão die Milan op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte K. Agudelo namens Spezia in de 64e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat E. Gyasi namens Spezia in de 96e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Serra, waardoor Spezia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Milan - Spezia
Goals
1
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
26
10
Schoten op doel
8
6
Aanvallen
134
96
Gevaarlijke aanvallen
64
24
Passes
493
328
Overtredingen
11
17
Buitenspel
1
4
Corners
10
1
Wissels
4
3
LIVE Milan - Spezia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Spezia Gele kaart voor E. Gyasi Spezia
22' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Kalulu Milan
32' Gele kaart Spezia Gele kaart voor J. Kiwior Spezia
44' Gele kaart Spezia Gele kaart voor I. Provedel Spezia
45' Penalty gemist Milan Penalty gemist T. Hernández Milan
46' Doelpunt Milan Doelpunt Rafael Leão Milan 1-0
57' Wissel Milan Wissel Junior Messias voor A. Saelemaekers Milan
58' Wissel Spezia Wissel K. Agudelo voor R. Manaj Spezia
62' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Gabbia Milan
64' Doelpunt Spezia Doelpunt K. Agudelo met assist van D. Verde Spezia 1-1
65' Gele kaart Spezia Gele kaart voor G. Maggiore Spezia
70' Wissel Milan Wissel D. Calabria voor A. Florenzi Milan
70' Wissel Milan Wissel O. Giroud voor Brahim Díaz Milan
77' Wissel Spezia Wissel Salvador Ferrer voor A. Reca Spezia
80' Wissel Spezia Wissel V. Kovalenko voor G. Maggiore Spezia
83' Wissel Milan Wissel A. Rebić voor Rafael Leão Milan
92' Gele kaart Spezia Gele kaart voor S. Bastoni Spezia
96' Doelpunt Spezia Doelpunt E. Gyasi met assist van V. Kovalenko Spezia 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Spezia
Opstellingen Milan - Spezia
De opstellingen van Milan en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Milan - Spezia

Milan en Spezia treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Spezia in de Serie A vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Spezia slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Milan 2
Winst Spezia 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 2e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Milan - Spezia Opstelling Milan Opstelling Spezia Live Milan - Spezia Live Milan - Spezia kijken Milan - Spezia kijken Live Milan - Spezia stream Milan - Spezia Fox Sports Nabeschouwing Milan - Spezia Uitslag Milan - Spezia Statistieken Milan - Spezia Serie A 2021/2022 Milan - Spezia wedden Milan - Spezia gokken Milan - Spezia Unibet