Nabeschouwing Milan - Torino (1-0) || Serie A 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Milan het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Torino (1-0)

Het Serie A duel tussen Milan en Torino is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door O. Giroud, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Milan.

LIVE Milan - Torino 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Buongiorno Torino
10' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
14' Doelpunt Milan Doelpunt O. Giroud met assist van R. Krunic Milan 1-0
24' Gele kaart Torino Gele kaart voor W. Singo Torino
34' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Kalulu Milan
46' Wissel Milan Wissel T. Hernandez voor P. Kalulu Milan
46' Wissel Torino Wissel R. Rodriguez voor A. Buongiorno Torino
46' Wissel Milan Wissel S. Kjaer voor A. Romagnoli Milan
54' Wissel Torino Wissel A. Sanabria voor A. Belotti Torino
54' Wissel Torino Wissel D. Praet voor K. Linetty Torino
57' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Pobega Torino
65' Wissel Milan Wissel T. Bakayoko voor S. Tonali Milan
66' Wissel Milan Wissel I. Bennacer voor R. Krunic Milan
74' Wissel Torino Wissel M. Vojvoda voor W. Singo Torino
80' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor O. Aina Torino
87' Wissel Milan Wissel Z. Ibrahimovic voor O. Giroud Milan
93' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Bakayoko Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Torino
Opstellingen Milan - Torino
De opstellingen van Milan en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Torino

Milan en Torino treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Torino in de Serie A vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Torino slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 11
Winst Torino 2
Gelijkspel 11
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 2e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 12e plaats.