In de Serie A neemt Napoli het donderdag 28 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona (Napoli) in Napoli.

Via de Napoli - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Napoli - Bologna 0-0

Vanaf donderdag 28 oktober 2021 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Napoli - Bologna volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 13 uur, 45 minuten en 39 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Bologna
Opstellingen Napoli - Bologna

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Napoli - Bologna

Napoli en Bologna treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Bologna in de Serie A vond plaats op 7 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 14
Winst Bologna 6
Gelijkspel 4
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Napoli - Bologna Opstelling Napoli Opstelling Bologna Live Napoli - Bologna Live Napoli - Bologna kijken Napoli - Bologna kijken Live Napoli - Bologna stream Napoli - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Napoli - Bologna Uitslag Napoli - Bologna Statistieken Napoli - Bologna Serie A 2021/2022 Napoli - Bologna wedden Napoli - Bologna gokken Napoli - Bologna Unibet