Nabeschouwing Roma - Hellas Verona (2-2) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Roma het zaterdag 19 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Hellas Verona (2-2)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Roma en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hellas Verona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Barak. Hellas Verona vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Tameze op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Roma de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Volpato.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Bove de 2-2 maakte voor Roma. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 91e minuut werd J. Mourinho van Roma met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Roma met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Roma - Hellas Verona 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Barak Hellas Verona 0-1
16' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor N. Casale Hellas Verona
20' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Tameze met assist van G. Caprari Hellas Verona 0-2
33' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Simeone Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel G. Simeone Hellas Verona
38' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Pellegrini Roma
39' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. Oliveira Roma
46' Wissel Roma Wissel J. Veretout voor S. Oliveira Roma
46' Wissel Roma Wissel N. Zalewski voor M. Vina Roma
55' Wissel Hellas Verona Wissel F. Depaoli voor N. Casale Hellas Verona
62' Wissel Roma Wissel C. Volpato voor F. Afena-Gyan Roma
63' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor G. Caprari Hellas Verona
63' Wissel Hellas Verona Wissel K. Lasagna voor G. Simeone Hellas Verona
65' Doelpunt Roma Doelpunt C. Volpato Roma 1-2
69' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Karsdorp Roma
78' Wissel Hellas Verona Wissel P. Retsos voor A. Tameze Hellas Verona
78' Wissel Hellas Verona Wissel B. Sutalo voor F. Ceccherini Hellas Verona
78' Wissel Roma Wissel E. Bove voor A. Maitland-Niles Roma
84' Doelpunt Roma Doelpunt E. Bove Roma 2-2
89' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
91' Rode kaart Roma Rode kaart voor J. Mourinho Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Hellas Verona
Opstellingen Roma - Hellas Verona
De opstellingen van Roma en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.