In de Serie A neemt Roma het zondag 24 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Napoli (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Roma en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Spalletti in de 96e minuut, waardoor Napoli met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Napoli, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Napoli kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Davide Massa voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roma - Napoli
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
80
125
Gevaarlijke aanvallen
39
67
Passes
312
534
Overtredingen
14
12
Buitenspel
0
6
Corners
7
3
Wissels
2
3
LIVE Roma - Napoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Mourinho Roma
30' Gele kaart Roma Gele kaart voor T. Abraham Roma
66' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor H. Mkhitaryan Roma
70' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor P. Zielinski Napoli
70' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
81' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor L. Insigne Napoli
82' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Mourinho Roma
86' Wissel Roma Wissel E. Shomurodov voor T. Abraham Roma
94' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Karsdorp Roma
94' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Veretout Roma
95' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Mertens Napoli
95' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Mancini Roma
96' Rode kaart Napoli Rode kaart voor L. Spalletti Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Napoli
Opstellingen Roma - Napoli
De opstellingen van Roma en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Napoli

Roma en Napoli treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Napoli in de Serie A vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 28 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roma als Napoli wisten 11 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roma 11
Winst Napoli 11
Gelijkspel 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 4e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Roma - Napoli Opstelling Roma Opstelling Napoli Live Roma - Napoli Live Roma - Napoli kijken Roma - Napoli kijken Live Roma - Napoli stream Roma - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Roma - Napoli Uitslag Roma - Napoli Statistieken Roma - Napoli Serie A 2021/2022 Roma - Napoli wedden Roma - Napoli gokken Roma - Napoli Unibet