Nabeschouwing Roma - Torino (1-0) || Serie A

Zondag 28 november 2021 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Roma het zondag 28 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Torino (1-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Torino is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door T. Abraham, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Roma.

Wedstrijdstatistieken Roma - Torino
Goals
1
0
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
18
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
70
148
Gevaarlijke aanvallen
20
67
Passes
273
590
Overtredingen
7
11
Buitenspel
1
3
Corners
2
9
Wissels
3
5
LIVE Roma - Torino 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Wissel Roma Wissel C. Perez voor L. Pellegrini Roma
32' Doelpunt Roma Doelpunt T. Abraham met assist van H. Mkhitaryan Roma 1-0
46' Wissel Torino Wissel D. Zima voor K. Djidji Torino
54' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Zima Torino
76' Wissel Torino Wissel M. Pjaca voor D. Praet Torino
76' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor A. Buongiorno Torino
77' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor M. Vojvoda Torino
79' Wissel Torino Wissel A. Sanabria voor A. Belotti Torino
88' Wissel Roma Wissel M. Vina voor S. El Shaarawy Roma
92' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Ibanez Roma
93' Wissel Roma Wissel M. Kumbulla voor C. Perez Roma
94' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Kumbulla Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Torino
Opstellingen Roma - Torino
De opstellingen van Roma en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Torino

Roma en Torino treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Torino in de Serie A vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Torino slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roma 16
Winst Torino 4
Gelijkspel 4
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 5e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Roma - Torino Opstelling Roma Opstelling Torino Live Roma - Torino Live Roma - Torino kijken Roma - Torino kijken Live Roma - Torino stream Roma - Torino Fox Sports Nabeschouwing Roma - Torino Uitslag Roma - Torino Statistieken Roma - Torino Serie A 2021/2022 Roma - Torino wedden Roma - Torino gokken Roma - Torino Unibet