In de Serie A neemt Roma het donderdag 23 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Udinese (1-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door T. Abraham, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. In de 90e minuut kreeg L. Pellegrini van Roma voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Roma de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Roma.

Wedstrijdstatistieken Roma - Udinese
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
128
109
Gevaarlijke aanvallen
43
44
Passes
503
468
Overtredingen
23
8
Buitenspel
1
2
Corners
6
6
Wissels
3
5
LIVE Roma - Udinese 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Walace Udinese
36' Doelpunt Roma Doelpunt T. Abraham met assist van R. Calafiori Roma 1-0
56' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Pellegrini Roma
62' Wissel Udinese Wissel Beto voor I. Pussetto Udinese
62' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor N. Molina Udinese
65' Gele kaart Roma Gele kaart voor B. Cristante Roma
66' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Calafiori Roma
69' Wissel Roma Wissel C. Smalling voor R. Calafiori Roma
74' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor N. Zaniolo Roma
79' Wissel Udinese Wissel J. Stryger Larsen voor I. Udogie Udinese
79' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor B. Nuytinck Udinese
85' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor J. Makengo Udinese
85' Wissel Roma Wissel E. Shomurodov voor T. Abraham Roma
90' Tweede gele kaart Roma Tweede gele kaart voor L. Pellegrini Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Udinese
Opstellingen Roma - Udinese
De opstellingen van Roma en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Udinese

Roma en Udinese treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Udinese in de Serie A vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 23 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roma 23
Winst Udinese 7
Gelijkspel 2
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 5e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Roma - Udinese Opstelling Roma Opstelling Udinese Live Roma - Udinese Live Roma - Udinese kijken Roma - Udinese kijken Live Roma - Udinese stream Roma - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Roma - Udinese Uitslag Roma - Udinese Statistieken Roma - Udinese Serie A 2021/2022 Roma - Udinese wedden Roma - Udinese gokken Roma - Udinese Unibet