Nabeschouwing Salernitana - Cagliari (1-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 8 mei 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Salernitana het zondag 8 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Cagliari (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Salernitana en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 68 minuten. S. Verdi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Salernitana vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 69e minuut moest F. Ribery van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Marco Di Bello een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Salernitana verder met een speler minder. In de 73e minuut moest Cagliari verder met een man minder nadat B. Radunovic een rode kaart had gekregen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde G. Altare de gelijkmaker voor Cagliari in de 99e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Salernitana - Cagliari 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor E. Bohinen Salernitana
59' Wissel Cagliari Wissel R. Marin voor M. Rog Cagliari
60' Wissel Salernitana Wissel G. Kastanos voor E. Bohinen Salernitana
63' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
67' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Cragno Cagliari
68' Penalty Salernitana Penalty S. Verdi Salernitana 1-0
69' Rode kaart Salernitana Rode kaart voor F. Ribery Salernitana
71' Wissel Cagliari Wissel K. Balde voor L. Pavoletti Cagliari
71' Wissel Cagliari Wissel G. Pereiro voor A. Deiola Cagliari
73' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor B. Radunovic Cagliari
79' Wissel Cagliari Wissel D. Baselli voor L. Ceppitelli Cagliari
80' Wissel Salernitana Wissel N. Zortea voor M. Ruggeri Salernitana
80' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor M. Djuric Salernitana
84' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor N. Zortea Salernitana
84' Wissel Salernitana Wissel D. Perotti voor S. Verdi Salernitana
88' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor I. Radovanovic Salernitana
96' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor D. Perotti Salernitana
97' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor N. Gyomber Salernitana
99' Doelpunt Cagliari Doelpunt G. Altare met assist van D. Baselli Cagliari 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Cagliari
Opstellingen Salernitana - Cagliari
De opstellingen van Salernitana en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Cagliari

Salernitana en Cagliari treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Cagliari in de Serie A vond plaats op 26 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Salernitana 0
Winst Cagliari 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 17e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 19e plaats.