Nabeschouwing Salernitana - Inter Milan (0-5) || Serie A 2021/2022

Vrijdag 17 december 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Salernitana het vrijdag 17 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Inter Milan (0-5)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-5 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door I. Perisic, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Inter vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Dumfries op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee A. Sanchez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Inter geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van L. Martinez. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Inter. Deze werd gescoord door R. Gagliardini in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Maurizio Mariani bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Salernitana - Inter Milan 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perisic met assist van H. Calhanoglu Inter 0-1
18' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
33' Doelpunt Inter Doelpunt D. Dumfries met assist van E. Dzeko Inter 0-2
52' Doelpunt Inter Doelpunt A. Sanchez met assist van H. Calhanoglu Inter 0-3
53' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor N. Gyomber Salernitana
56' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor N. Barella Inter
56' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor A. Bastoni Inter
56' Wissel Inter Wissel L. Martinez voor A. Sanchez Inter
61' Wissel Salernitana Wissel M. Djuric voor Simy Salernitana
61' Wissel Salernitana Wissel A. Schiavone voor G. Kastanos Salernitana
71' Wissel Salernitana Wissel C. Gondo voor F. Ribery Salernitana
71' Wissel Salernitana Wissel P. Jaroszynski voor L. Ranieri Salernitana
71' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor M. Brozovic Inter
76' Gele kaart Inter Gele kaart voor H. Calhanoglu Inter
77' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez Inter 0-4
78' Wissel Inter Wissel A. Kolarov voor I. Perisic Inter
80' Wissel Salernitana Wissel N. Zortea voor N. Gyomber Salernitana
87' Doelpunt Inter Doelpunt R. Gagliardini Inter 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Inter Milan
Opstellingen Salernitana - Inter Milan
De opstellingen van Salernitana en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.