Nabeschouwing Salernitana - Sampdoria (0-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Salernitana het zondag 21 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Sampdoria (0-2)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van F. Di Tacchio zette Sampdoria op een 0-1 voorsprong in de 40e minuut van de wedstrijd. Sampdoria vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Candreva op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Sampdoria.

LIVE Salernitana - Sampdoria 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszynski Sampdoria
40' Eigen doelpunt Sampdoria Eigen doelpunt F. Di Tacchio Sampdoria 0-1
43' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Candreva met assist van F. Quagliarella Sampdoria 0-2
46' Wissel Salernitana Wissel J. Obi voor G. Kastanos Salernitana
55' Wissel Salernitana Wissel W. Kechrida voor N. Zortea Salernitana
55' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor C. Gondo Salernitana
57' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ekdal Sampdoria
61' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Caputo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel F. Caputo Sampdoria
61' Wissel Sampdoria Wissel K. Askildsen voor V. Verre Sampdoria
61' Wissel Sampdoria Wissel R. Dragusin voor B. Bereszynski Sampdoria
65' Wissel Sampdoria Wissel J. Chabot voor A. Ferrari Sampdoria
67' Wissel Salernitana Wissel Simy voor F. Ribery Salernitana
67' Wissel Salernitana Wissel A. Schiavone voor F. Di Tacchio Salernitana
86' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Chabot Sampdoria
86' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor F. Quagliarella Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Sampdoria
Opstellingen Salernitana - Sampdoria
De opstellingen van Salernitana en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Stefano Colantuono
Coach Roberto D'Aversa
Voorbeschouwing Salernitana - Sampdoria

Salernitana en Sampdoria treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Sampdoria elkaar treffen in de Serie A.

Winst Salernitana 0
Winst Sampdoria 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 20e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 18e plaats.