In de Serie A neemt Salernitana het zondag 22 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Salernitana Gelijk Winst Udinese
1.68x inzet 4.1x inzet 4.6x inzet
LIVE Salernitana - Udinese 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Salernitana - Udinese volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 12 uur, 10 minuten en 39 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Udinese
Opstellingen Salernitana - Udinese

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Salernitana - Udinese

Salernitana en Udinese treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Udinese in de Serie A vond plaats op 20 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salernitana. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Salernitana favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salernitana 1
Winst Udinese 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 17e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Salernitana - Udinese Opstelling Salernitana Opstelling Udinese Live Salernitana - Udinese Live Salernitana - Udinese kijken Salernitana - Udinese kijken Live Salernitana - Udinese stream Salernitana - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Salernitana - Udinese Uitslag Salernitana - Udinese Statistieken Salernitana - Udinese Serie A 2021/2022 Salernitana - Udinese wedden Salernitana - Udinese gokken Salernitana - Udinese Unibet