Nabeschouwing Sampdoria - Inter Milan (2-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 12:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Sampdoria het zondag 12 september 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Inter Milan (2-2)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Sampdoria en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door F. Dimarco, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Sampdoria kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Yoshida, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette L. Martinez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Augello de 2-2 maakte voor Sampdoria.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sampdoria - Inter Milan 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Inter Doelpunt F. Dimarco Inter 0-1
22' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
32' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Yoshida Sampdoria 1-1
35' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Thorsby Sampdoria
44' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van N. Barella Inter 1-2
47' Doelpunt Sampdoria Doelpunt T. Augello met assist van B. Bereszynski Sampdoria 2-2
53' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor I. Perisic Inter
53' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor M. Brozovic Inter
62' Wissel Inter Wissel J. Correa voor L. Martinez Inter
67' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszynski Sampdoria
67' Wissel Sampdoria Wissel K. Askildsen voor F. Quagliarella Sampdoria
68' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor H. Calhanoglu Inter
68' Wissel Inter Wissel D. Dumfries voor F. Dimarco Inter
78' Wissel Sampdoria Wissel N. Murru voor T. Augello Sampdoria
78' Wissel Sampdoria Wissel V. Verre voor M. Damsgaard Sampdoria
82' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor O. Colley Sampdoria
88' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Silva Sampdoria
88' Wissel Sampdoria Wissel E. Torregrossa voor A. Silva Sampdoria
89' Gele kaart Inter Gele kaart voor E. Dzeko Inter
90' Gele kaart Inter Gele kaart voor J. Correa Inter
93' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Vidal Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Inter Milan
Opstellingen Sampdoria - Inter Milan
De opstellingen van Sampdoria en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Inter Milan

Sampdoria en Inter Milan treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 17 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sampdoria. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 5
Winst Inter Milan 17
Gelijkspel 8
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 13e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.