Nabeschouwing Sampdoria - Sassuolo (4-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Sampdoria het zondag 6 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Sassuolo (4-0)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sampdoria kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Caputo. Sampdoria vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Sensi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Sampdoria, waarmee A. Conti zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

A. Candreva zette Sampdoria even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Fabio Maresca toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sampdoria.

LIVE Sampdoria - Sassuolo 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Caputo met assist van A. Candreva Sampdoria 1-0
7' Doelpunt Sampdoria Doelpunt S. Sensi Sampdoria 2-0
20' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Candreva Sampdoria
36' Wissel Sampdoria Wissel V. Supryaga voor M. Gabbiadini Sampdoria
49' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Raspadori Sassuolo
50' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Scamacca Sassuolo
58' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor W. Falcone Sampdoria
58' Wissel Sampdoria Wissel A. Conti voor V. Supryaga Sampdoria
60' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor D. Frattesi Sassuolo
60' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor H. J. Traore Sassuolo
63' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Conti met assist van A. Candreva Sampdoria 3-0
73' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor M. Lopez Sassuolo
75' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira voor T. Rincon Sampdoria
75' Wissel Sampdoria Wissel T. Augello voor N. Murru Sampdoria
84' Wissel Sassuolo Wissel E. K. Ceide voor D. Berardi Sassuolo
91' Penalty Sampdoria Penalty A. Candreva Sampdoria 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Sassuolo
Opstellingen Sampdoria - Sassuolo
De opstellingen van Sampdoria en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Sassuolo

Sampdoria en Sassuolo treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 8 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sampdoria. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 3
Winst Sassuolo 8
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 16e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 11e plaats.