Nabeschouwing Sampdoria - Spezia (2-1) || Serie A 2021/2022

Vrijdag 22 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Sampdoria het vrijdag 22 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Spezia (2-1)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van E. Gyasi zette Sampdoria op een 1-0 voorsprong in de 15e minuut van de wedstrijd. Sampdoria vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Candreva op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut wist Spezia de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Verde. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Spezia kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Fabbri, waardoor Sampdoria dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sampdoria - Spezia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Spezia Gele kaart voor P. Hristov Spezia
15' Eigen doelpunt Sampdoria Eigen doelpunt E. Gyasi Sampdoria 1-0
20' Wissel Sampdoria Wissel R. Dragusin voor V. Verre Sampdoria
36' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Candreva met assist van M. Gabbiadini Sampdoria 2-0
44' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszynski Sampdoria
47' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor O. Colley Sampdoria
57' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Candreva Sampdoria
59' Wissel Spezia Wissel D. Verde voor E. Gyasi Spezia
59' Wissel Spezia Wissel M. Nzola voor J. Antiste Spezia
70' Wissel Sampdoria Wissel J. Chabot voor M. Gabbiadini Sampdoria
77' Wissel Spezia Wissel S. Podgoreanu voor E. Salcedo Spezia
86' Wissel Sampdoria Wissel F. Quagliarella voor F. Caputo Sampdoria
87' Wissel Sampdoria Wissel A. Ferrari voor A. Candreva Sampdoria
95' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Verde Spezia 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Spezia
Opstellingen Sampdoria - Spezia
De opstellingen van Sampdoria en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.