Nabeschouwing Sampdoria - Udinese (3-3) || Serie A 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Sampdoria het zondag 3 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Udinese (3-3)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Sampdoria en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door R. Pereyra, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Stryger Larsen zorgde ervoor dat Sampdoria op 1-1 kwam te staan in de 24e minuut. In de 43e minuut zette Beto zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam.

F. Quagliarella zette Sampdoria even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Daniele Orsato toegekende penalty wist te benutten. Sampdoria leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 69 minuten op voorsprong na een goal van A. Candreva: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Udinese. In de 82e minuut was het F. Forestieri die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Orsato en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sampdoria - Udinese 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Udinese Doelpunt R. Pereyra met assist van G. Deulofeu Udinese 0-1
24' Eigen doelpunt Sampdoria Eigen doelpunt J. Stryger Larsen Sampdoria 1-1
43' Doelpunt Udinese Doelpunt Beto Udinese 1-2
47' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Silvestri Udinese
48' Penalty Sampdoria Penalty F. Quagliarella Sampdoria 2-2
50' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor G. Deulofeu Udinese
53' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Thorsby Sampdoria
59' Wissel Udinese Wissel N. Molina voor I. Udogie Udinese
69' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Candreva met assist van F. Quagliarella Sampdoria 3-2
72' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Pereyra Udinese
72' Wissel Sampdoria Wissel A. Ekdal voor A. Silva Sampdoria
72' Wissel Sampdoria Wissel K. Askildsen voor M. Damsgaard Sampdoria
77' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor K. Askildsen Sampdoria
78' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
79' Wissel Udinese Wissel F. Forestieri voor Samir Udinese
79' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor J. Makengo Udinese
79' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor J. Stryger Larsen Udinese
82' Doelpunt Udinese Doelpunt F. Forestieri Udinese 3-3
86' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszynski Sampdoria
87' Wissel Sampdoria Wissel E. Torregrossa voor F. Quagliarella Sampdoria
91' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ekdal Sampdoria
92' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Becao Udinese
94' Gele kaart Udinese Gele kaart voor F. Forestieri Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Udinese
Opstellingen Sampdoria - Udinese
De opstellingen van Sampdoria en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Udinese

Sampdoria en Udinese treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Udinese in de Serie A vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Sampdoria favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 12
Winst Udinese 9
Gelijkspel 9
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 15e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 13e plaats.