In de Serie A neemt Sassuolo het zondag 22 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Sassuolo - Milan 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sassuolo - Milan volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 8 uur, 25 minuten en 0 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Milan
Opstellingen Sassuolo - Milan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Milan

Sassuolo en Milan treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Milan in de Serie A vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Sassuolo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 6
Winst Milan 9
Gelijkspel 2
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 11e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Sassuolo - Milan Opstelling Sassuolo Opstelling Milan Live Sassuolo - Milan Live Sassuolo - Milan kijken Sassuolo - Milan kijken Live Sassuolo - Milan stream Sassuolo - Milan Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Milan Uitslag Sassuolo - Milan Statistieken Sassuolo - Milan Serie A 2021/2022 Sassuolo - Milan wedden Sassuolo - Milan gokken Sassuolo - Milan Unibet