In de Serie A neemt Sassuolo het woensdag 1 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Sassuolo - Napoli 0-0

Vanaf woensdag 1 december 2021 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sassuolo - Napoli volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 19 uur, 26 minuten en 43 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Napoli
Opstellingen Sassuolo - Napoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Napoli

Sassuolo en Napoli treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Napoli in de Serie A vond plaats op 3 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 8 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sassuolo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 2
Winst Napoli 8
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 13e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Sassuolo - Napoli Opstelling Sassuolo Opstelling Napoli Live Sassuolo - Napoli Live Sassuolo - Napoli kijken Sassuolo - Napoli kijken Live Sassuolo - Napoli stream Sassuolo - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Napoli Uitslag Sassuolo - Napoli Statistieken Sassuolo - Napoli Serie A 2021/2022 Sassuolo - Napoli wedden Sassuolo - Napoli gokken Sassuolo - Napoli Unibet