Nabeschouwing Sassuolo - Torino (0-1) || Serie A 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Sassuolo het vrijdag 17 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Torino (0-1)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Torino is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 0-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door M. Pjaca, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Piccinini, waardoor Torino de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Sassuolo - Torino 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
32' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Đuričić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel F. Đuričić Sassuolo
35' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
52' Wissel Torino Wissel C. Ansaldi voor O. Aina Torino
54' Gele kaart Torino Gele kaart voor R. Rodriguez Torino
64' Wissel Torino Wissel K. Linetty voor D. Praet Torino
65' Wissel Sassuolo Wissel G. Scamacca voor G. Raspadori Sassuolo
65' Wissel Sassuolo Wissel H. J. Traore voor Rogerio Sassuolo
65' Wissel Sassuolo Wissel G. Kyriakopoulos voor J. Boga Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor D. Frattesi Sassuolo
76' Wissel Torino Wissel M. Pjaca voor J. Brekalo Torino
77' Wissel Torino Wissel R. Mandragora voor T. Pobega Torino
77' Wissel Torino Wissel M. Vojvoda voor W. Singo Torino
83' Doelpunt Torino Doelpunt M. Pjaca met assist van R. Mandragora Torino 0-1
87' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor F. Djuricic Sassuolo
95' Gele kaart Torino Gele kaart voor K. Djidji Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Torino
Opstellingen Sassuolo - Torino
De opstellingen van Sassuolo en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Torino

Sassuolo en Torino treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Torino in de Serie A vond plaats op 17 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 7 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sassuolo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 3
Winst Torino 7
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 9e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 11e plaats.