In de Serie A neemt Spezia het zondag 22 mei 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Spezia - Napoli 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 12:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Spezia - Napoli volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 2 uur, 56 minuten en 49 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Napoli
Opstellingen Spezia - Napoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spezia - Napoli

Spezia en Napoli treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Napoli in de Serie A vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spezia. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Spezia favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Napoli slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spezia 2
Winst Napoli 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spezia op een 16e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Spezia - Napoli Opstelling Spezia Opstelling Napoli Live Spezia - Napoli Live Spezia - Napoli kijken Spezia - Napoli kijken Live Spezia - Napoli stream Spezia - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Spezia - Napoli Uitslag Spezia - Napoli Statistieken Spezia - Napoli Serie A 2021/2022 Spezia - Napoli wedden Spezia - Napoli gokken Spezia - Napoli Unibet