Nabeschouwing Spezia - Roma (0-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 27 februari 2022 - 18:05 uur



In de Serie A 2021/2022 neemt Spezia het zondag 27 februari 2022 om 18:05 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Roma (0-1)

Het Serie A duel tussen Spezia en Roma is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Amian van Spezia. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 45e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 99e minuut voor dat Roma via T. Abraham op 0-1 kwam te staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Fabbri, waardoor Roma de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Roma
Balbezit
35%
65%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
3
Schoten totaal
9
35
Schoten op doel
3
11
Aanvallen
73
118
Gevaarlijke aanvallen
21
66
Passes
333
603
Overtredingen
13
11
Buitenspel
1
5
Corners
1
8
Wissels
3
4
LIVE Spezia - Roma 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Wissel Spezia Wissel G. Maggiore voor J. Sala Spezia
30' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Agudelo Spezia
39' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Amian Spezia
45' Tweede gele kaart Spezia Tweede gele kaart voor K. Amian Spezia
48' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Mancini Roma
46' Wissel Spezia Wissel S. Ferrer voor D. Verde Spezia
46' Wissel Roma Wissel N. Zaniolo voor G. Mancini Roma
63' Wissel Spezia Wissel E. Gyasi voor S. Bastoni Spezia
64' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Kumbulla Roma
68' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor J. Veretout Roma
80' Wissel Roma Wissel E. Shomurodov voor N. Zalewski Roma
86' Gele kaart Spezia Gele kaart voor J. Kiwior Spezia
92' Wissel Roma Wissel E. Bove voor H. Mkhitaryan Roma
95' Gele kaart Roma Gele kaart voor N. Zaniolo Roma
97' Gele kaart Spezia Gele kaart voor G. Maggiore Spezia
99' Penalty Roma Penalty T. Abraham Roma 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Roma
Opstellingen Spezia - Roma
De opstellingen van Spezia en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spezia - Roma

Spezia en Roma treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Roma in de Serie A vond plaats op 13 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 2 keer wist de ploeg van Spezia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spezia. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spezia 0
Winst Roma 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spezia op een 16e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spezia - Roma Opstelling Spezia Opstelling Roma Live Spezia - Roma Live Spezia - Roma kijken Spezia - Roma kijken Live Spezia - Roma stream Spezia - Roma Fox Sports Nabeschouwing Spezia - Roma Uitslag Spezia - Roma Statistieken Spezia - Roma Serie A 2021/2022 Spezia - Roma wedden Spezia - Roma gokken Spezia - Roma Unibet