In de Serie A neemt Spezia het zondag 23 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Sampdoria (1-0)

Het Serie A duel tussen Spezia en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door D. Verde, waarmee Spezia met 1-0 de leiding nam. In de 73e minuut kreeg A. Ekdal van Sampdoria voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sampdoria de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Spezia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Sampdoria
Goals
1
0
Balbezit
42%
58%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
7
8
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
95
118
Gevaarlijke aanvallen
20
32
Passes
354
495
Overtredingen
24
12
Buitenspel
1
2
Corners
2
4
Wissels
4
3
LIVE Spezia - Sampdoria 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Spezia Gele kaart voor M. Erlic Spezia
37' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Thorsby Sampdoria
47' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ekdal Sampdoria
52' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor T. Rincon Sampdoria
64' Wissel Spezia Wissel K. Agudelo voor V. Kovalenko Spezia
69' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Verde met assist van K. Agudelo Spezia 1-0
71' Gele kaart Spezia Gele kaart voor D. Verde Spezia
73' Tweede gele kaart Sampdoria Tweede gele kaart voor A. Ekdal Sampdoria
74' Wissel Spezia Wissel S. Ferrer voor J. Sala Spezia
74' Wissel Spezia Wissel M. Nzola voor R. Manaj Spezia
77' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira voor M. Thorsby Sampdoria
77' Wissel Sampdoria Wissel N. Murru voor T. Augello Sampdoria
86' Wissel Spezia Wissel J. Antiste voor D. Verde Spezia
91' Wissel Sampdoria Wissel E. Torregrossa voor A. Ferrari Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Sampdoria
Opstellingen Spezia - Sampdoria
De opstellingen van Spezia en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Spezia - Sampdoria

Spezia en Sampdoria treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 22 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Spezia als Sampdoria wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spezia 1
Winst Sampdoria 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spezia op een 15e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spezia - Sampdoria Opstelling Spezia Opstelling Sampdoria Live Spezia - Sampdoria Live Spezia - Sampdoria kijken Spezia - Sampdoria kijken Live Spezia - Sampdoria stream Spezia - Sampdoria Fox Sports Nabeschouwing Spezia - Sampdoria Uitslag Spezia - Sampdoria Statistieken Spezia - Sampdoria Serie A 2021/2022 Spezia - Sampdoria wedden Spezia - Sampdoria gokken Spezia - Sampdoria Unibet