Nabeschouwing Spezia - Torino (1-0) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Spezia het zaterdag 6 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Torino (1-0)

Het Serie A duel tussen Spezia en Torino is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door J. Sala, waarmee Spezia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Spezia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Spezia - Torino 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincon Torino
52' Gele kaart Torino Gele kaart voor K. Linetty Torino
57' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor T. Rincon Torino
57' Wissel Torino Wissel M. Pjaca voor K. Linetty Torino
57' Wissel Torino Wissel A. Sanabria voor A. Belotti Torino
58' Doelpunt Spezia Doelpunt J. Sala met assist van V. Kovalenko Spezia 1-0
65' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Amian Spezia
71' Wissel Spezia Wissel E. Salcedo voor J. Sala Spezia
74' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor W. Singo Torino
76' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Sanabria Torino
76' Gele kaart Spezia Gele kaart voor D. Nikolaou Spezia
80' Wissel Spezia Wissel R. Manaj voor D. Verde Spezia
84' Wissel Torino Wissel A. Izzo voor K. Djidji Torino
89' Gele kaart Spezia Gele kaart voor V. Kovalenko Spezia
92' Wissel Spezia Wissel S. Ferrer voor V. Kovalenko Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Torino
Opstellingen Spezia - Torino
De opstellingen van Spezia en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Spezia - Torino

Spezia en Torino treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Torino in de Serie A vond plaats op 15 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spezia. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Spezia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Torino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spezia 1
Winst Torino 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spezia op een 18e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 12e plaats.