Nabeschouwing Spezia - Udinese (0-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Spezia het zondag 12 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Udinese (0-1)

Het Serie A duel tussen Spezia en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door L. Samardzic, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Udinese de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Spezia - Udinese 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Pussetto Udinese
14' Gele kaart Spezia Gele kaart voor D. Nikolaou Spezia
14' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Arslan Udinese
40' Gele kaart Spezia Gele kaart voor T. Motta Spezia
62' Wissel Spezia Wissel D. Verde voor E. Colley Spezia
62' Wissel Spezia Wissel K. Agudelo voor V. Kovalenko Spezia
63' Wissel Udinese Wissel J. Makengo voor Walace Udinese
63' Wissel Udinese Wissel Beto voor I. Pussetto Udinese
70' Wissel Spezia Wissel M. Bourabia voor J. Sala Spezia
81' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor G. Deulofeu Udinese
86' Wissel Spezia Wissel E. Salcedo voor E. Gyasi Spezia
86' Wissel Spezia Wissel A. Reca voor S. Bastoni Spezia
87' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor N. Molina Udinese
87' Wissel Udinese Wissel M. Jajalo voor T. Arslan Udinese
89' Doelpunt Udinese Doelpunt L. Samardzic met assist van J. Makengo Udinese 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Udinese
Opstellingen Spezia - Udinese
De opstellingen van Spezia en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Spezia - Udinese

Spezia en Udinese treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Udinese in de Serie A vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Spezia als Udinese wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Spezia 1
Winst Udinese 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spezia op een 16e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 7e plaats.