Nabeschouwing Spezia - Venezia (1-0) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Spezia het zaterdag 2 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Venezia (1-0)

Het Serie A duel tussen Spezia en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door E. Gyasi, waarmee Spezia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Spezia de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Spezia - Venezia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Wissel Spezia Wissel D. Verde voor V. Kovalenko Spezia
59' Wissel Venezia Wissel D. Crnigoj voor A. Vacca Venezia
59' Wissel Venezia Wissel J. Nsame voor D. Johnsen Venezia
67' Wissel Spezia Wissel R. Manaj voor K. Agudelo Spezia
67' Wissel Spezia Wissel S. Ferrer voor A. Reca Spezia
73' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor M. Cuisance Venezia
79' Gele kaart Spezia Gele kaart voor G. Maggiore Spezia
83' Wissel Venezia Wissel Nani voor M. Aramu Venezia
85' Gele kaart Spezia Gele kaart voor R. Manaj Spezia
90' Wissel Spezia Wissel J. Sala voor S. Bastoni Spezia
92' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Okereke Venezia
93' Doelpunt Spezia Doelpunt E. Gyasi Spezia 1-0
93' Gele kaart Spezia Gele kaart voor E. Gyasi Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Venezia
Opstellingen Spezia - Venezia
De opstellingen van Spezia en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Venezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Spezia - Venezia

Spezia en Venezia treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Venezia in de Serie A vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spezia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Spezia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Venezia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spezia 1
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spezia op een 16e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 19e plaats.