Nabeschouwing Torino - Atalanta (1-2) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Torino het zaterdag 21 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Atalanta (1-2)

Het Serie A duel tussen Torino en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Muriel, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Torino kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Belotti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette R. Piccoli zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Chiffi, waardoor Atalanta dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Atalanta 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Atalanta Doelpunt L. Muriel met assist van J. Ilicic Atalanta 0-1
23' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Demiral Atalanta
46' Wissel Torino Wissel T. Rincon voor S. Lukic Torino
52' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincon Torino
57' Wissel Atalanta Wissel S. Lammers voor L. Muriel Atalanta
57' Wissel Atalanta Wissel A. Miranchuk voor J. Ilicic Atalanta
65' Wissel Torino Wissel A. Belotti voor A. Sanabria Torino
72' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
74' Wissel Torino Wissel A. Izzo voor Bremer Torino
74' Wissel Torino Wissel S. Verdi voor M. Pjaca Torino
76' Wissel Atalanta Wissel G. Pezzella voor R. Malinovsky Atalanta
79' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van K. Linetty Torino 1-1
81' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Musso Atalanta
83' Wissel Atalanta Wissel M. Lovato voor M. Demiral Atalanta
83' Wissel Atalanta Wissel R. Piccoli voor R. Gosens Atalanta
93' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Piccoli met assist van M. Pasalic Atalanta 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Atalanta
Opstellingen Torino - Atalanta
De opstellingen van Torino en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Torino - Atalanta

Torino en Atalanta treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Atalanta in de Serie A vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.