Nabeschouwing Torino - Bologna (2-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 12:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Torino het zondag 12 december 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Bologna (2-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een 2-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Sanabria, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Soumaoro zorgde ervoor dat Torino op 2-0 kwam te staan in de 69e minuut. Door een benutte penalty kwam Bologna vervolgens op 2-1. Het was R. Orsolini die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Federico Dionisi, waardoor Torino dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Bologna 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Torino Doelpunt A. Sanabria met assist van S. Lukic Torino 1-0
27' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Theate Bologna
46' Wissel Torino Wissel A. Buongiorno voor Bremer Torino
56' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Sanabria Torino
67' Wissel Bologna Wissel N. Sansone voor M. Barrow Bologna
67' Wissel Bologna Wissel N. Viola voor A. Skov Olsen Bologna
68' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Soumaoro Bologna
69' Eigen doelpunt Torino Eigen doelpunt A. Soumaoro Torino 2-0
72' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Soriano Bologna
76' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor M. Arnautovic Bologna
76' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor R. Soriano Bologna
78' Gele kaart Torino Gele kaart voor V. Milinkovic-Savic Torino
79' Penalty Bologna Penalty R. Orsolini Bologna 2-1
82' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. De Silvestri Bologna
83' Wissel Torino Wissel J. Brekalo voor M. Pjaca Torino
84' Wissel Bologna Wissel E. Vignato voor A. Theate Bologna
88' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor A. Sanabria Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Bologna
Opstellingen Torino - Bologna
De opstellingen van Torino en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bologna zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Bologna

Torino en Bologna treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Bologna in de Serie A vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Torino 7
Winst Bologna 4
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 13e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 9e plaats.