Nabeschouwing Torino - Fiorentina (4-0) || Serie A 2021/2022

Maandag 10 januari 2022 - 17:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Torino het maandag 10 januari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Fiorentina (4-0)

Het Serie A duel tussen Torino en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Livio Marinelli geëindigd in een 4-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door W. Singo, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Brekalo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee J. Brekalo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Torino in de 58e minuut, nadat A. Sanabria de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Torino.

LIVE Torino - Fiorentina 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. Martinez Quarta Fiorentina
19' Doelpunt Torino Doelpunt W. Singo met assist van M. Vojvoda Torino 1-0
23' Doelpunt Torino Doelpunt J. Brekalo met assist van S. Lukic Torino 2-0
30' Gele kaart Torino Gele kaart voor K. Djidji Torino
31' Doelpunt Torino Doelpunt J. Brekalo Torino 3-0
46' Wissel Fiorentina Wissel Igor voor L. Martinez Quarta Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel R. Saponara voor J. Callejon Fiorentina
55' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Vojvoda Torino
58' Doelpunt Torino Doelpunt A. Sanabria met assist van R. Mandragora Torino 4-0
62' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Igor Fiorentina
73' Wissel Fiorentina Wissel A. Kokorin voor D. Vlahovic Fiorentina
73' Wissel Fiorentina Wissel Y. Maleh voor G. Castrovilli Fiorentina
78' Wissel Fiorentina Wissel J. Ikone voor N. Gonzalez Fiorentina
79' Wissel Torino Wissel M. Pjaca voor J. Brekalo Torino
79' Wissel Torino Wissel T. Pobega voor D. Praet Torino
87' Wissel Torino Wissel D. Zima voor W. Singo Torino
87' Wissel Torino Wissel M. Warming voor A. Sanabria Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Fiorentina
Opstellingen Torino - Fiorentina
De opstellingen van Torino en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Fiorentina

Torino en Fiorentina treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 13 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Torino. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 3
Winst Fiorentina 13
Gelijkspel 9
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 13e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 6e plaats.