Nabeschouwing Torino - Inter Milan (1-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Torino het zondag 13 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Inter Milan (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Torino en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Bremer, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Inter het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk A. Sanchez die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Torino - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Torino Doelpunt Bremer met assist van T. Pobega Torino 1-0
16' Gele kaart Torino Gele kaart voor I. Juric Torino
31' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Bastoni Inter
46' Wissel Inter Wissel R. Gosens voor I. Perisic Inter
46' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor A. Bastoni Inter
51' Wissel Torino Wissel A. Izzo voor K. Djidji Torino
67' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Ranocchia Inter
68' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
68' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor M. Vecino Inter
76' Wissel Inter Wissel J. Correa voor H. Calhanoglu Inter
76' Wissel Torino Wissel R. Rodriguez voor A. Buongiorno Torino
76' Wissel Torino Wissel C. Ansaldi voor W. Singo Torino
80' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Izzo Torino
81' Gele kaart Inter Gele kaart voor F. Dimarco Inter
82' Wissel Torino Wissel A. Sanabria voor A. Belotti Torino
82' Wissel Torino Wissel S. Ricci voor S. Lukic Torino
84' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gosens Inter
90' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
93' Doelpunt Inter Doelpunt A. Sanchez met assist van E. Dzeko Inter 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Inter Milan
Opstellingen Torino - Inter Milan
De opstellingen van Torino en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Inter Milan

Torino en Inter Milan treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 14 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Torino. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 4
Winst Inter Milan 14
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 11e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.