In de Serie A neemt Torino het donderdag 23 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Lazio (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Torino en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door M. Pjaca, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Immobile in de 91e minuut zorgde er even later voor dat Lazio weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Torino - Lazio
Goals
1
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
112
80
Gevaarlijke aanvallen
49
24
Passes
371
454
Overtredingen
18
9
Buitenspel
3
3
Corners
6
5
Wissels
4
5
LIVE Torino - Lazio 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Torino Gele kaart voor R. Mandragora Torino
31' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
37' Gele kaart Torino Gele kaart voor J. Brekalo Torino
47' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Marusic Lazio
46' Wissel Lazio Wissel S. Milinkovic-Savic voor L. Alberto Lazio
46' Wissel Lazio Wissel Pedro voor R. Moro Lazio
60' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinkovic-Savic Lazio
62' Wissel Lazio Wissel M. Lazzari voor A. Marusic Lazio
62' Wissel Torino Wissel C. Ansaldi voor O. Aina Torino
62' Wissel Torino Wissel S. Lukic voor R. Mandragora Torino
65' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luiz Felipe Lazio
70' Wissel Lazio Wissel Lucas Leiva voor D. Cataldi Lazio
73' Wissel Torino Wissel M. Pjaca voor J. Brekalo Torino
73' Wissel Torino Wissel T. Rincon voor K. Linetty Torino
76' Doelpunt Torino Doelpunt M. Pjaca met assist van W. Singo Torino 1-0
79' Wissel Lazio Wissel V. Muriqi voor J. Akpa Akpro Lazio
91' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Lazio
Opstellingen Torino - Lazio
De opstellingen van Torino en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Lazio

Torino en Lazio treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Lazio in de Serie A vond plaats op 18 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 11 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Torino. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Torino 4
Winst Lazio 11
Gelijkspel 9
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Torino - Lazio Opstelling Torino Opstelling Lazio Live Torino - Lazio Live Torino - Lazio kijken Torino - Lazio kijken Live Torino - Lazio stream Torino - Lazio Fox Sports Nabeschouwing Torino - Lazio Uitslag Torino - Lazio Statistieken Torino - Lazio Serie A 2021/2022 Torino - Lazio wedden Torino - Lazio gokken Torino - Lazio Unibet