Nabeschouwing Torino - Roma (0-3) || Serie A 2021/2022

Vrijdag 20 mei 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Torino het vrijdag 20 mei 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Roma (0-3)

Het Serie A duel tussen Torino en Roma is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 0-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door T. Abraham, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 42e minuut voor dat Roma via T. Abraham op 0-2 kwam te staan. In de 78e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het L. Pellegrini van Roma die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 0-3.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Massimiliano Irrati, waardoor Roma dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Roma 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Ibanez Roma
21' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Ansaldi Torino
33' Doelpunt Roma Doelpunt T. Abraham met assist van L. Pellegrini Roma 0-1
42' Penalty Roma Penalty T. Abraham Roma 0-2
46' Wissel Torino Wissel A. Buongiorno voor R. Rodriguez Torino
46' Wissel Torino Wissel M. Pjaca voor J. Brekalo Torino
46' Wissel Torino Wissel D. Seck voor C. Ansaldi Torino
58' Wissel Roma Wissel B. Cristante voor S. Oliveira Roma
58' Wissel Roma Wissel R. Karsdorp voor N. Zalewski Roma
68' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor A. Belotti Torino
76' Gele kaart Roma Gele kaart voor E. Shomurodov Roma
76' Wissel Roma Wissel N. Zaniolo voor E. Shomurodov Roma
78' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Buongiorno Torino
78' Penalty Roma Penalty L. Pellegrini Roma 0-3
82' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor L. Pellegrini Roma
82' Wissel Roma Wissel M. Vina voor L. Spinazzola Roma
84' Wissel Torino Wissel R. Mandragora voor S. Ricci Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Roma
Opstellingen Torino - Roma
De opstellingen van Torino en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Roma

Torino en Roma treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Roma in de Serie A vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 17 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Torino. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 4
Winst Roma 17
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 6e plaats.