Nabeschouwing Torino - Sampdoria (3-0) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Torino het zaterdag 30 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Sampdoria (3-0)

Het Serie A duel tussen Torino en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 3-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door D. Praet, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Singo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut moest Sampdoria verder met een man minder nadat A. Silva een rode kaart had gekregen.

In de 93e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee A. Belotti zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Francesco Fourneau, waardoor Torino dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Sampdoria 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Torino Doelpunt D. Praet Torino 1-0
29' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
50' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Pobega Torino
52' Doelpunt Torino Doelpunt W. Singo met assist van T. Pobega Torino 2-0
53' Wissel Torino Wissel A. Belotti voor A. Sanabria Torino
53' Wissel Torino Wissel M. Vojvoda voor W. Singo Torino
54' Wissel Sampdoria Wissel F. Caputo voor F. Quagliarella Sampdoria
54' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor A. Ekdal Sampdoria
54' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Dragusin Sampdoria
67' Rode kaart Sampdoria Rode kaart voor A. Silva Sampdoria
69' Wissel Sampdoria Wissel K. Askildsen voor B. Bereszynski Sampdoria
75' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor K. Askildsen Sampdoria
77' Wissel Torino Wissel T. Rincon voor D. Praet Torino
80' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Chabot Sampdoria
81' Wissel Sampdoria Wissel O. Colley voor R. Dragusin Sampdoria
81' Wissel Sampdoria Wissel R. Ciervo voor K. Askildsen Sampdoria
84' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Candreva Sampdoria
86' Wissel Torino Wissel R. Rodriguez voor O. Aina Torino
86' Wissel Torino Wissel S. Verdi voor K. Linetty Torino
91' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Verdi Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Verdi Torino
93' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van Bremer Torino 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Sampdoria
Opstellingen Torino - Sampdoria
De opstellingen van Torino en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Sampdoria

Torino en Sampdoria treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Sampdoria favoriet. 9 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Torino. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 6
Winst Sampdoria 9
Gelijkspel 9
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 13e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 15e plaats.