Nabeschouwing Udinese - Fiorentina (0-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Udinese het zondag 26 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Fiorentina (0-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Davide Ghersini geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. D. Vlahovic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fiorentina vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Fiorentina.

LIVE Udinese - Fiorentina 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Fiorentina Penalty D. Vlahovic Fiorentina 0-1
17' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. Martinez Quarta Fiorentina
47' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Arslan Udinese
46' Wissel Udinese Wissel J. Makengo voor T. Arslan Udinese
46' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor B. Soppy Udinese
53' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Walace Udinese
60' Wissel Fiorentina Wissel A. Terzic voor C. Biraghi Fiorentina
65' Wissel Fiorentina Wissel S. Amrabat voor G. Bonaventura Fiorentina
66' Wissel Fiorentina Wissel M. Nastasic voor L. Martinez Quarta Fiorentina
66' Wissel Fiorentina Wissel Y. Maleh voor A. Duncan Fiorentina
70' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor S. Amrabat Fiorentina
71' Wissel Udinese Wissel I. Udogie voor J. Stryger Larsen Udinese
71' Wissel Udinese Wissel N. Molina voor B. Nuytinck Udinese
81' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor Walace Udinese
83' Wissel Fiorentina Wissel Igor voor L. Torreira Fiorentina
96' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Odriozola Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Fiorentina
Opstellingen Udinese - Fiorentina
De opstellingen van Udinese en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Fiorentina

Udinese en Fiorentina treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 17 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Udinese. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 10
Winst Fiorentina 17
Gelijkspel 5
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 11e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 6e plaats.