In de Serie A neemt Udinese het woensdag 27 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Hellas Verona (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Udinese en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Udinese kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van I. Success. Een benutte penalty van A. Barak in de 83e minuut zorgde er even later voor dat Hellas Verona weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Hellas Verona
Goals
1
1
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
5
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
90
107
Gevaarlijke aanvallen
31
34
Passes
256
552
Overtredingen
12
11
Buitenspel
1
1
Corners
7
4
Wissels
4
5
LIVE Udinese - Hellas Verona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Udinese Doelpunt I. Success met assist van T. Arslan Udinese 1-0
46' Wissel Hellas Verona Wissel G. Caprari voor K. Lasagna Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel D. Lazovic voor M. Hongla Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor F. Ceccherini Hellas Verona
56' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor P. Dawidowicz Hellas Verona
63' Wissel Udinese Wissel J. Stryger Larsen voor I. Success Udinese
66' Wissel Hellas Verona Wissel G. Simeone voor N. Kalinic Hellas Verona
68' Wissel Udinese Wissel J. Makengo voor T. Arslan Udinese
72' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Becao Udinese
73' Wissel Hellas Verona Wissel I. Ilic voor B. Sutalo Hellas Verona
83' Penalty Hellas Verona Penalty A. Barak Hellas Verona 1-1
84' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor I. Udogie Udinese
84' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor N. Molina Udinese
88' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor I. Ilic Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Hellas Verona
Opstellingen Udinese - Hellas Verona
De opstellingen van Udinese en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Hellas Verona

Udinese en Hellas Verona treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 7 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 5
Winst Hellas Verona 3
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 14e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Udinese - Hellas Verona Opstelling Udinese Opstelling Hellas Verona Live Udinese - Hellas Verona Live Udinese - Hellas Verona kijken Udinese - Hellas Verona kijken Live Udinese - Hellas Verona stream Udinese - Hellas Verona Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Hellas Verona Uitslag Udinese - Hellas Verona Statistieken Udinese - Hellas Verona Serie A 2021/2022 Udinese - Hellas Verona wedden Udinese - Hellas Verona gokken Udinese - Hellas Verona Unibet