Nabeschouwing Udinese - Lazio (1-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Udinese het zondag 20 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Lazio (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Udinese en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Udinese kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Deulofeu. Lazio kwam na 45 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Anderson, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Udinese - Lazio 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Udinese Doelpunt G. Deulofeu met assist van N. Perez Udinese 1-0
24' Wissel Lazio Wissel J. Cabral voor Pedro Lazio
28' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Arslan Udinese
44' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Perez Udinese
45' Doelpunt Lazio Doelpunt F. Anderson met assist van M. Zaccagni Lazio 1-1
54' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Makengo Udinese
62' Wissel Udinese Wissel M. Zeegelaar voor B. Soppy Udinese
62' Wissel Udinese Wissel R. Pereyra voor T. Arslan Udinese
70' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cataldi Lazio
72' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Zaccagni Lazio
73' Wissel Udinese Wissel I. Success voor G. Deulofeu Udinese
78' Wissel Lazio Wissel A. Anderson voor T. Basic Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Lazio
Opstellingen Udinese - Lazio
De opstellingen van Udinese en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Lazio

Udinese en Lazio treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Lazio in de Serie A vond plaats op 2 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 16 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Udinese. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 8
Winst Lazio 16
Gelijkspel 8
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 16e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 6e plaats.