Nabeschouwing Udinese - Napoli (0-4) || Serie A 2021/2022

Maandag 20 september 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Udinese het maandag 20 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Napoli (0-4)

Het Serie A duel tussen Udinese en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 0-4 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door V. Osimhen, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Rrahmani op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee K. Koulibaly zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Napoli in de 84e minuut, nadat H. Lozano de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Napoli.

LIVE Udinese - Napoli 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van L. Insigne Napoli 0-1
35' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Rrahmani met assist van K. Koulibaly Napoli 0-2
52' Doelpunt Napoli Doelpunt K. Koulibaly met assist van F. Ruiz Napoli 0-3
56' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
64' Wissel Udinese Wissel Beto voor G. Deulofeu Udinese
64' Wissel Udinese Wissel J. Makengo voor R. Pereyra Udinese
66' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Molina Udinese
71' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
71' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor L. Insigne Napoli
72' Wissel Udinese Wissel M. Zeegelaar voor J. Stryger Larsen Udinese
72' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor T. Arslan Udinese
81' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor F. Ruiz Napoli
81' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor V. Osimhen Napoli
82' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
84' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano met assist van M. Rui Napoli 0-4
86' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor N. Molina Udinese
86' Wissel Napoli Wissel A. Zanoli voor M. Rui Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Napoli
Opstellingen Udinese - Napoli
De opstellingen van Udinese en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Napoli

Udinese en Napoli treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Napoli in de Serie A vond plaats op 11 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 15 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Udinese. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 5
Winst Napoli 15
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 7e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 4e plaats.