Nabeschouwing Venezia - Cagliari (0-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 22 mei 2022 - 21:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het zondag 22 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Cagliari (0-0)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Venezia en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Venezia en Cagliari gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Cagliari kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Venezia - Cagliari 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Cagliari Wissel M. Rog voor C. Lykogiannis Cagliari
37' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
55' Wissel Venezia Wissel L. Fiordilino voor D. Crnigoj Venezia
58' Wissel Cagliari Wissel R. Marin voor A. Deiola Cagliari
59' Wissel Cagliari Wissel M. Lovato voor L. Ceppitelli Cagliari
59' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Nandez Cagliari
73' Wissel Venezia Wissel H. Mikaelsson voor D. Johnsen Venezia
73' Wissel Venezia Wissel T. Tessmann voor M. Cuisance Venezia
80' Wissel Cagliari Wissel G. Pereiro voor A. Grassi Cagliari
80' Wissel Cagliari Wissel K. Balde voor L. Pavoletti Cagliari
89' Wissel Venezia Wissel P. T. Leal voor D. Peretz Venezia
93' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor G. Altare Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Cagliari
Opstellingen Venezia - Cagliari
De opstellingen van Venezia en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Venezia - Cagliari

Venezia en Cagliari treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Venezia en Cagliari in de Serie A vond plaats op 1 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Venezia 0
Winst Cagliari 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 20e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 18e plaats.