Nabeschouwing Venezia - Genoa (1-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het zondag 20 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Genoa (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Venezia en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door T. Henry, waarmee Venezia met 1-0 de leiding nam. Genoa kwam na 29 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Ekuban, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Venezia - Genoa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Venezia Doelpunt T. Henry met assist van P. Ceccaroni Venezia 1-0
23' Gele kaart Genoa Gele kaart voor J. Vasquez Genoa
29' Doelpunt Genoa Doelpunt C. Ekuban met assist van M. Destro Genoa 1-1
46' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Caldara Venezia
46' Wissel Genoa Wissel L. Ostigard voor J. Vasquez Genoa
46' Wissel Venezia Wissel T. Ebuehi voor D. Crnigoj Venezia
48' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Sturaro Genoa
61' Wissel Genoa Wissel K. Yeboah voor N. Rovella Genoa
61' Wissel Genoa Wissel M. Portanova voor S. Sturaro Genoa
64' Wissel Venezia Wissel D. Johnsen voor Nani Venezia
74' Wissel Genoa Wissel P. Galdames voor M. Destro Genoa
75' Wissel Venezia Wissel M. Ullmann voor T. Ebuehi Venezia
75' Wissel Venezia Wissel T. Tessmann voor M. Cuisance Venezia
84' Wissel Venezia Wissel J. Nsame voor T. Henry Venezia
88' Wissel Genoa Wissel F. Melegoni voor A. Gudmundsson Genoa
89' Gele kaart Venezia Gele kaart voor E. Ampadu Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Genoa
Opstellingen Venezia - Genoa
De opstellingen van Venezia en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Venezia - Genoa

Venezia en Genoa treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Venezia en Genoa in de Serie A vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Venezia 0
Winst Genoa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 18e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 19e plaats.