Nabeschouwing Venezia - Milan (0-3) || Serie A 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het zondag 9 januari 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Milan (0-3)

Het Serie A duel tussen Venezia en Milan is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 0-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Milan kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Z. Ibrahimovic. Milan vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Hernandez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut moest Venezia verder met een man minder nadat M. Svoboda een rode kaart had gekregen.

T. Hernandez zette Milan even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Massimiliano Irrati toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Massimiliano Irrati, waardoor Milan dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Venezia - Milan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van R. Leao Milan 0-1
5' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Saelemaekers Milan
37' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Gabbia Milan
46' Wissel Milan Wissel J. Messias voor A. Saelemaekers Milan
48' Doelpunt Milan Doelpunt T. Hernandez met assist van R. Leao Milan 0-2
56' Gele kaart Venezia Gele kaart voor P. Ceccaroni Venezia
58' Rode kaart Venezia Rode kaart voor M. Svoboda Venezia
59' Penalty Milan Penalty T. Hernandez Milan 0-3
60' Wissel Venezia Wissel D. Johnsen voor M. Aramu Venezia
60' Wissel Venezia Wissel D. Crnigoj voor T. Henry Venezia
60' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor M. Cuisance Venezia
62' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor R. Leao Milan
73' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Tonali Milan
73' Wissel Milan Wissel O. Giroud voor Z. Ibrahimovic Milan
73' Wissel Milan Wissel D. Maldini voor B. Diaz Milan
79' Wissel Venezia Wissel L. Fiordilino voor G. Busio Venezia
88' Wissel Milan Wissel L. Stanga voor A. Florenzi Milan
88' Wissel Venezia Wissel B. S. Bjarkason voor D. Okereke Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Milan
Opstellingen Venezia - Milan
De opstellingen van Venezia en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Venezia - Milan

Venezia en Milan treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Venezia en Milan in de Serie A vond plaats op 22 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Venezia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Venezia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Venezia 0
Winst Milan 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 16e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 2e plaats.