Nabeschouwing Venezia - Napoli (0-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het zondag 6 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Napoli (0-2)

Het Serie A duel tussen Venezia en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door V. Osimhen, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. In de 95e minuut moest T. Ebuehi van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Maurizio Mariani een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Venezia verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Napoli via een goal van A. Petagna in de 100e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Napoli.

LIVE Venezia - Napoli 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van M. Politano Napoli 0-1
62' Wissel Venezia Wissel T. Henry voor Nani Venezia
70' Wissel Venezia Wissel M. Aramu voor D. Johnsen Venezia
70' Wissel Venezia Wissel G. Busio voor D. Crnigoj Venezia
74' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
76' Gele kaart Venezia Gele kaart voor G. Busio Venezia
78' Wissel Venezia Wissel J. Nsame voor M. Cuisance Venezia
78' Wissel Venezia Wissel L. Fiordilino voor E. Ampadu Venezia
79' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor M. Politano Napoli
79' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor L. Insigne Napoli
83' Gele kaart Napoli Gele kaart voor S. Lobotka Napoli
88' Gele kaart Venezia Gele kaart voor P. Ceccaroni Venezia
89' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor V. Osimhen Napoli
89' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor P. Zielinski Napoli
95' Rode kaart Venezia Rode kaart voor T. Ebuehi Venezia
100' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Petagna Napoli 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Napoli
Opstellingen Venezia - Napoli
De opstellingen van Venezia en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.