Nabeschouwing Venezia - Salernitana (1-2) || Serie A 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het dinsdag 26 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Salernitana (1-2)

Het Serie A duel tussen Venezia en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 1-2 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Aramu, waarmee Venezia met 1-0 de leiding nam. Salernitana kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Bonazzoli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut moest Venezia verder met een man minder nadat E. Ampadu een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Schiavone namens Salernitana in de 95e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Salernitana dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Venezia - Salernitana 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Venezia Gele kaart voor G. Busio Venezia
14' Doelpunt Venezia Doelpunt M. Aramu met assist van C. Molinaro Venezia 1-0
46' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Bonazzoli Salernitana
46' Wissel Venezia Wissel E. Ampadu voor M. Aramu Venezia
56' Wissel Venezia Wissel D. Heymans voor S. Kiyine Venezia
59' Gele kaart Venezia Gele kaart voor P. Mazzocchi Venezia
60' Gele kaart Venezia Gele kaart voor E. Ampadu Venezia
61' Doelpunt Salernitana Doelpunt F. Bonazzoli met assist van F. Ribery Salernitana 1-1
66' Wissel Venezia Wissel T. Henry voor F. Forte Venezia
66' Wissel Venezia Wissel R. Haps voor C. Molinaro Venezia
66' Wissel Salernitana Wissel A. Schiavone voor G. Kastanos Salernitana
67' Rode kaart Venezia Rode kaart voor E. Ampadu Venezia
74' Wissel Venezia Wissel M. Svoboda voor D. Okereke Venezia
76' Wissel Salernitana Wissel C. Gondo voor F. Bonazzoli Salernitana
76' Wissel Salernitana Wissel W. Kechrida voor J. Obi Salernitana
76' Wissel Salernitana Wissel Simy voor M. Djuric Salernitana
80' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Di Tacchio Salernitana
86' Wissel Salernitana Wissel R. Gagliolo voor N. Gyomber Salernitana
94' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor N. Zortea Salernitana
95' Doelpunt Salernitana Doelpunt A. Schiavone met assist van Simy Salernitana 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Salernitana
Opstellingen Venezia - Salernitana
De opstellingen van Venezia en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Salernitana zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Paolo Zanetti
Coach Stefano Colantuono
Voorbeschouwing Venezia - Salernitana

Venezia en Salernitana treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Venezia en Salernitana elkaar treffen in de Serie A.

Winst Venezia 0
Winst Salernitana 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 16e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 20e plaats.