Nabeschouwing Venezia - Sassuolo (1-4) || Serie A 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het zondag 6 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Sassuolo (1-4)

Het Serie A duel tussen Venezia en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sassuolo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van G. Raspadori. Een penalty zorgde er later in de 17e minuut voor dat Sassuolo via D. Berardi op 0-2 kwam te staan. In de 29e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het G. Scamacca van Sassuolo die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 0-3.

Na 34 minuten deed T. Henry iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Venezia werd verkleind tot 1-3. In de 71e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Sassuolo speler D. Berardi. Na 85 minuten was het M. Aramu van Venezia de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 1-3 bleef.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Pairetto en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Sassuolo.

LIVE Venezia - Sassuolo 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Raspadori Sassuolo 0-1
17' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Aramu Venezia
17' Penalty Sassuolo Penalty D. Berardi Sassuolo 0-2
19' Gele kaart Venezia Gele kaart voor L. Fiordilino Venezia
29' Penalty Sassuolo Penalty G. Scamacca Sassuolo 0-3
34' Doelpunt Venezia Doelpunt T. Henry met assist van A. Mateju Venezia 1-3
38' Gele kaart Venezia Gele kaart voor A. Vacca Venezia
40' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Scamacca Sassuolo
50' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Svoboda Venezia
64' Wissel Venezia Wissel E. Ampadu voor S. Kiyine Venezia
71' Penalty Sassuolo Penalty D. Berardi Sassuolo 1-4
72' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor G. Scamacca Sassuolo
75' Wissel Venezia Wissel J. Nsame voor T. Henry Venezia
75' Wissel Venezia Wissel T. Tessmann voor A. Vacca Venezia
82' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor D. Frattesi Sassuolo
82' Wissel Sassuolo Wissel R. Tressoldi voor M. Muldur Sassuolo
85' Penalty gemist Venezia Penalty gemist M. Aramu Venezia
86' Wissel Venezia Wissel Nani voor D. Okereke Venezia
86' Wissel Venezia Wissel A. Sigurdsson voor M. Aramu Venezia
90' Wissel Sassuolo Wissel F. Magnanelli voor D. Berardi Sassuolo
90' Wissel Sassuolo Wissel E. K. Ceide voor H. J. Traore Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Sassuolo
Opstellingen Venezia - Sassuolo
De opstellingen van Venezia en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Venezia - Sassuolo

Venezia en Sassuolo treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Venezia en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 1 keer wist de ploeg van Venezia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Venezia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Venezia 0
Winst Sassuolo 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 18e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 10e plaats.