Nabeschouwing Venezia - Spezia (1-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het zondag 19 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Spezia (1-2)

Het Serie A duel tussen Venezia en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 1-2 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Bastoni, waarmee Spezia met 0-1 de leiding nam. Venezia kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Ceccaroni, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette M. Bourabia zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Spezia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rosario Abisso, waardoor Spezia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Venezia - Spezia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Spezia Doelpunt S. Bastoni met assist van G. Maggiore Spezia 0-1
23' Wissel Spezia Wissel P. Hristov voor M. Erlic Spezia
26' Gele kaart Venezia Gele kaart voor P. Mazzocchi Venezia
47' Gele kaart Spezia Gele kaart voor S. Ferrer Spezia
55' Wissel Venezia Wissel D. Peretz voor D. Crnigoj Venezia
57' Gele kaart Venezia Gele kaart voor A. Vacca Venezia
59' Doelpunt Venezia Doelpunt P. Ceccaroni met assist van G. Busio Venezia 1-1
62' Wissel Venezia Wissel M. Aramu voor D. Okereke Venezia
62' Wissel Venezia Wissel F. Forte voor T. Henry Venezia
69' Gele kaart Venezia Gele kaart voor G. Busio Venezia
70' Wissel Spezia Wissel R. Manaj voor J. Sala Spezia
76' Wissel Venezia Wissel D. Heymans voor A. Vacca Venezia
76' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor G. Busio Venezia
77' Wissel Spezia Wissel S. Podgoreanu voor J. Antiste Spezia
78' Wissel Spezia Wissel M. Bourabia voor G. Maggiore Spezia
78' Wissel Spezia Wissel M. Nzola voor D. Verde Spezia
84' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Heymans Venezia
94' Doelpunt Spezia Doelpunt M. Bourabia Spezia 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Spezia
Opstellingen Venezia - Spezia
De opstellingen van Venezia en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Paolo Zanetti
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Venezia - Spezia

Venezia en Spezia treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Venezia en Spezia elkaar treffen in de Serie A.

Winst Venezia 0
Winst Spezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 13e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 18e plaats.